kortingscodesnl.com

Agradi Kortingscodes en Acties April 2021

ga naar Agradi

Gebruik een Agradi kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van Agradi.

  • Alle Acties
  • Promotiecode
  • Aanbiedingen

FAQ for Agradi

Is het handig om me aan te melden bij Agradi per e-mail?

Ja, het is erg handig om je op te geven per e-mail bij Agradi. Je ontvangt dan 5 euro korting op je volgende bestelling. Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws zoals aanbiedingen en nieuwe producten.

Maakt Agradi gebruik van cadeaubonnen?

Ja, Agradi maakt gebruik van en verkoopt cadeaukaarten voor de webshop. De cadeaukaart ontvang je direct als PDF bestand in je mailbox. De cadeaukaarten komen in verschillende waardes met een minimale waarde van 5 euro en een maximale waarde van 50 euro.

Werkt Agradi met garanties?

Ja, Agradi werkt ook met garanties. De garanties hebben een minimale termijn van 1 jaar en de meeste grote producten hebben een termijn van 3 jaar. Als een product binnen de garantie valt kan je dit laten weten aan de webshop, het product kan dan zonder kosten gerepareert of vervangen worden.

Kunnen mijn producten bij Agradi bezorgd worden?

Ja, Agradi levert de producten ook naar Nederland en Belgi毛. De verzendkosten bij deze bestemmingen zijn 4,95 euro maar met een waarde van 29 euro betaal je geen verzendkosten. Bij ieder product wordt een levertijd vermeld die op dat moment actueel is.

hoeveel kan ik besparen bij Agradi?

Vóór April, volgens de gegevens van de klantenenquête op kortingscodesnl.com, heeft de gemiddelde gebruiker van kortingscodesnl.com €23 opgeslagen in Agradi, door specifiek Korting te gebruiken. Bovendien moeten Agradi -klanten zich ervan bewust zijn dat hoeveel ze kunnen besparen door gebruik te maken van de speciale Agradi Kortingscode, echt afhangt van de verschillende promotionele activiteiten op agradi.nl.