kortingscodesnl.com

Campz Kortingscode en Acties Januari 2022

ga naar Campz

Gebruik een Campz kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van Campz.

  • Alle Acties
  • Aanbiedingen

Lees hier hoe je nog meer korting bij Campz kunt scoren

Is het handig om te registreren bij Campz per e-mail?

Ja, het is erg aan te raden om je op te geven per e-mail bij Campz. Als je dit doet ontvang je namelijk 5 euro korting op je volgende bestelling. Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief, vol met exclusieve waardebonnen en kortingsacties.

Kunnen de producten van Campz geleverd worden?

Ja, de producten van Campz kunnen ook bij je thuis worden geleverd. De webshop zorgt voor een zo snel mogelijke levering. De verzendkosten bedragen 4,99 euro, maar met een bestelwaarde vanaf 69 euro betaal je geen verzendkosten. Voor bulkgoederen betaal je 9,99 euro en heb je een gratis verzending vanaf 499 euro.

Doet Campz ook aan garanties?

Ja, Campz maakt zeker ook gebruik van garanties op de outdoor producten. De webshop geeft een garantie met een termijn van wel 24 maanden op de producten. Als het product onder de garantie valt, wordt deze gerapereerd of vervangen, zo weet je zeker dat het product van een goede kwaliteit is.

Wat zijn de verschillende manieren om te betalen bij Campz?

Je kan op meerdere manieren betalen voor de outdoor producten in het assortiment van Campz. Je kan er voor kiezen om te betalen met een creditcard, dit kan met Visa of met Mastercard. Daarnaast zijn iDeal en PayPal ook een optie om te betalen.

Ka ik Campz's Korting combineren?

Nee. Als je bij Campz winkelt, kunnen verschillende Campz Aanbiedingen niet tegelijkertijd voor dezelfde bestelling worden gebruikt. Bij het betalen gebruikt het systeem automatisch de Campz Kortingscode met de hoogste korting, en de andere is ongeldig voor deze specifieke bestelling.

hoeveel kan ik besparen bij Campz?

Afhankelijk van de promotie, zijn de kortingsprijzen van Campz -producten het hele jaar door verschillend en kan de gereduceerde prijs tegelijkertijd worden gebruikt met Campz Kortingscode. Over het algemeen kunnen consumenten van Campz gemiddeld €24 per aankoop besparen.

Hoe gebruik ik mijn Campz Aanbiedingen online?

Campz wil het voor klanten gemakkelijker maken om hier producten te kopen, dus Campz Aanbiedingen kan eenvoudig worden gebruikt. de manier om dit te gebruiken is door uw Campz Kortingscode in te vullen of te presenteren op uw afrekenpagina, en het systeem zal automatisch de totale prijs aanpassen en u helpen 70% te besparen bij Campz.