kortingscodesnl.com

Europarcs Kortingscodes en Acties April 2021

ga naar Europarcs

Gebruik een Europarcs kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van Europarcs.

  • Alle Acties
  • Aanbiedingen

FAQ for Europarcs

Zou ik een abonnement moeten nemen bij Europarcs?

Ja, je zou zeker een abonnement moeten nemen bij Europarcs, hier zitten erg veel voordelen aan vast. Voor de lage prijs van 25 euro ben je 2 jaar lang vriend van het vakantiepark. Zo krijg je exclusieve acties en voordelen, dit is bijvoorbeeld de 15 procent extra korting op de huurpijs, 10 procent korting in de restaurants, 10 procent korting bij het Wellness Center, 10 procent korting op midgetgolf en meer.

Doet Europarcs aan aanbiedingen?

Ja, Europarcs doet zeker aan kortingen, deze zijn vaak al met de prijs meegenomen. Je kan korting krijgen voor last minute vakanties, deze kunnen oplopen tot wel 40 procent korting. Daarnaast kan je ook vroegboekkorting krijgen, deze kortingen zijn er al tot 20 procent.

Is Europarcs toegankelijk voor mindervaliden?

Ja, Europarcs biedt ook woningen aan voor mindervaliden. Deze aangepaste huisjes zijn voorzien van een aangepaste badkamer op de begane grond met onder andere een douchebrancard. Hulphonden zijn in deze woning ook toegestaan. Daarnaast zijn er beugels bij het toilet, en zijn de huisjes rolstoeltoegankelijk.

Hoe kan ik betalen bij Europarcs?

Er zijn verschillende opties om te betalen bij Europarcs. Je kan er voor kiezen om te betalen met iDeal, giropay, maestro, mastercard, Bancontact / Mister Cash, overboeking, Sofort en Visa. Als je 45 dagen voor aankomst je vakantie boekt, hoef je tot 30 dagen tot de vakantie maar 50 procent in een keer te betalen.

hoeveel kan ik besparen bij Europarcs?

Volgens de verschillende preferentiële beleidsregels en promotionele activiteiten die door Europarcs worden aangeboden, kunt u veel kosten besparen in Europarcs, en het enkele product kan tot €31 besparen! ga nu gewoon naar europarcs.nl om te zien of er korting is op uw favoriete Europarcs -producten