kortingscodesnl.com

Flexa Kortingscode en Acties Mei 2022

ga naar Flexa

Gebruik een Flexa kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van Flexa.

  • Alle Acties
  • Aanbiedingen

Lees hier hoe je nog meer korting bij Flexa kunt scoren

Is het handig om de Flexa app te downloaden?

Ja, het is zeker handig om de Flexa app te downloaden. Met de Visualizer app kan jij de best kleur uitkiezen voor jouw interieur. De app helpt jij op weg naar een optimaal eindresultaat en kan muren, meubels en andere elementen in de ruimte van elkaar onderscheiden.

Worden mijn producten bij Flexa geleverd?

Ja, Flexa kan ook de bestellingen leveren. Als je een bestelling op een werkdag voor 20.00 uur plaatst, krijg je deze binnen 3 werkdagen thuis bezorgd. Als je in het weekend besteld, krijg je het op dinsdag binnen. De webshop rekent geen verzendkosten.

Kan ik kleurtesters krijgen bij Flexa?

Ja, je kan kleurtesters krijgen bij Flexa, dit is erg handig als je niet zeker weet welke kleur je wilt of als je toch zeker wilt weten hoe de kleur er uit ziet op jouw muur. Deze testers kan je online bestellen en krijg je dan binnen 3 tot 5 werkdagen binnen.

Wat zijn de verschillende manieren om te betalen bij Flexa?

Je kan op verschillende manieren betalen voor de bestellingen die je maakt bij Flexa. Je kan er voor kiezen om te betalen met iDeal, maar ook met Visa, Mastercard, en American Express. De betalingen zijn eenvoudig en worden in een beveiligde omgeving gedaan.

Ka ik Flexa's Korting combineren?

Nee dat kan je niet. Het is niet toegestaan ​​om twee of meer Flexa Korting in dezelfde volgorde te gebruiken. Zelfs als meerdere Flexa Aanbiedingen zijn aangevinkt, zal het systeem u automatisch vragen dat ze niet samen kunnen worden gebruikt. daarom kan alleen de Flexa Kortingscode die het meest geschikt is voor uw bestelling worden gebruikt om de meest geschikte korting voor u te krijgen.

hoeveel kan ik besparen bij Flexa?

Denken vanuit het perspectief van de klant is altijd de overtuiging geweest van Flexa, die klanten een scala aan voorkeursvoordelen en Aanbiedingen biedt. klanten kunnen Kortingscode gebruiken om producten te kopen in Flexa, consumenten kunnen genieten van de preferentiële voordelen van €14 kortingen, maar de specifieke preferentiële voorwaarden moeten verwijzen naar de homepage van de Flexa website.

Hoe gebruik ik mijn Flexa Kortingscode online?

Aangezien Flexa Kortingscode worden uitgegeven met als doel meer voordelen voor klanten te krijgen, dus alle Flexa -klanten mogen de kans niet missen om Flexa Korting te gebruiken. Wanneer u de bestelling afrondt, volgt u de richtlijn stap voor stap en krijgt u 60% korting.