kortingscodesnl.com

Pathe Thuis Kortingscodes en Acties Mei 2021

ga naar Pathe Thuis

Gebruik een Pathe Thuis kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van Pathe Thuis.

  • Alle Acties
  • Aanbiedingen

FAQ for Pathe Thuis

Maakt Pathe Thuis gebruik van cadeaubonnen?

Ja, Pathe Thuis maakt gebruik van cadeaubonnen, hier zijn 2 verschillende opties voor. Je kan er voor kiezen om een cadeaukaart voor Path茅 Thuis te kopen, hiervoor heb je de opties om 1 HD film, 2 HD films of 4 HD films te geven. Of je geeft een Path茅 Giftcard, deze is te gebruiken in de bioscoop of thuis.

Wat zijn de verschillende manieren om te betalen bij Pathe Thuis?

Je kan op verschillende manieren betalen voor de films van Pathe Thuis. Je kan ervoor kiezen om te betalen met iDeal, creditcard of PayPal. Je kan je tegoed ophogen met iDeal, maar je kan ook je bankrekening of PayPal koppelen met de webshop zodat je automatisch films kunt kijken.

Is het handig om de Pathe Thuis app te downloaden?

Ja, het is erg handig om de Pathe Thuis app te downloaden. De app is te downloaden op je mobiel maar je kan de app ook gebruiken op de SmartTV, op deze manier kan je op je tv of in je hand een bioscoopfilm bekijken. Met de app kan je ook favorieten toevoegen zodat je makkelijk kunt zoeken tussen de vele films.

hoeveel kan ik besparen bij Pathe Thuis?

Vanuit het perspectief van klanten biedt Pathe Thuis consumenten momenteel 1 couponcodes, en klanten kunnen niet alleen genieten van gereduceerde prijzen, maar ook verschillende Korting tegelijkertijd gebruiken. volgens de bestellingen die zijn gegenereerd door Pathe Thuis, heeft de preferentiële informatie die door kortingscodesnl.com vóór 2021 is verstrekt, klanten gemiddeld €7 bespaard!