kortingscodesnl.com

Shavesavings Kortingscodes en Acties April 2021

ga naar Shavesavings

Gebruik een Shavesavings kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van Shavesavings.

  • Alle Acties
  • Promotiecode
  • Aanbiedingen
  • Gratis Bezorging

FAQ for Shavesavings

Kan ik bij Shavesavings korting krijgen?

Ja, je kan korting krijgen bij Shavesavings, dit kan door punten te sparen. Je krijgt per euro gespendeerd 1 spaarpunt. Vanaf 50 punten kan je deze inwisselen voor korting. 50 punten zijn 2,50 euro korting waard met een max van 250 punten die 12,50 euro korting waard zijn.

Worden mijn producten bij Shavesavings geleverd?

Ja, je kan de producten van Shavesavings ook geleverd krijgen. In Nederland kost de brievenpost slechts 1,99 euro en pakketpost 4,99 euro maar met een bestelwaarde vanaf 75 euro betaal je geen verzendkosten. De levertijd bij de webshop is 1 tot 3 werkdagen.

Kan ik de producten van Shavesavings cadeau geven?

Ja, je kan zeker de producten van Shavesavings cadeau geven. Als je een product bestelt heb je de optie om een cadeauverpakking mee te bestellen. Het pakketje wordt dan geleverd met een luxe tasje met een lint, ook krijg je cadeaupapier zodat je het nog zelf goed kunt inpakken.

Wat zijn de verschillende manieren om te betalen bij Shavesavings?

Er zijn verschillende opties mogelijk om te betalen voor de bestelling bij Shavesavings. Je kan er voor kiezen om te betalen met iDeal, PayPal, maar ook met Bancontact / Mister Cash, giropay, direct, Visa, MasterCard, BankTransfer en achteraf betalen met Klarna.

hoeveel kan ik besparen bij Shavesavings?

Vanuit het oogpunt van de klant biedt Shavesavings klanten 23 beschikbare kortingen om 70% te besparen bij het afrekenen. En in shavesavings.com kunnen consumenten zelfs genieten van 70% tegen de oorspronkelijke prijs. vanaf April hebben klanten gemiddeld €33 bespaard in shavesavings.com!

Meer aanbiedingen zoals Shavesavings actiecodes