kortingscodesnl.com

Solarlampkoning Kortingscodes en Acties April 2021

ga naar Solarlampkoning

Gebruik een Solarlampkoning kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van Solarlampkoning.

  • Alle Acties
  • Aanbiedingen

FAQ for Solarlampkoning

Worden mijn producten bij Solarlampkoning geleverd?

Ja, Solarlampkoning kan ook de bestellingen leveren. Als je de bestelling voor 23.45 uur is geplaatst en afgerekend, krijg je de bestelling de volgende werkdag al binnen. In Nederland en Belgi毛 gelden standaard verzendkosten van 3,95 euro maar met een bestelwaarde vanaf 99 euro betaal je geen verzendkosten. Voor 9,95 euro kan je de bestelling dezelfde dag nog krijgen als je voor 12.30 uur de bestelling plaatst.

Werkt Solarlampkoning met garanties?

Ja, Solarlampkoning werkt met garanties. De standaard garantie in de webshop is tot wel 2 jaar. Als een product binnen de garantie valt en defect is, kan je contact opnemen, de webshop komt dan met een passende oplossing, zoals een reparatie.

Hoe kan ik betalen bij Solarlampkoning?

Er zijn verschillende betaalmethoden mogelijk op de Solarlampkoning webshop. Je kan er voor kiezen om te betalen voor je bestelling door middel van iDeal, PayPal, vooraf overmaken, creditcard, AfterPay, Bancontact Mister Cash, Sofort Banking, en Giropay. De creditcard opties zijn zowel Visa als Mastercard.

Doet Solarlampkoning aan aanbiedingen?

Ja, Solarlampkoning doet zeker aan sales. Deze zijn allemaal te zien in de aanbiedingen. De sales hebben veel verschillende producten zodat elke klant een product kunt vinden met een veel lagere prijs. De kortingen in de sale kunnen oplopen tot wel 70 procent korting.

hoeveel kan ik besparen bij Solarlampkoning?

Vanuit het oogpunt van de klant biedt Solarlampkoning klanten 8 beschikbare kortingen om 36% te besparen bij het afrekenen. En in solarlampkoning.nl kunnen consumenten zelfs genieten van 36% tegen de oorspronkelijke prijs. vanaf April hebben klanten gemiddeld €31 bespaard in solarlampkoning.nl!