kortingscodesnl.com

Specsavers Kortingscodes en Acties April 2021

ga naar Specsavers

Gebruik een Specsavers kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van Specsavers.

  • Alle Acties
  • Promotiecode
  • Aanbiedingen

FAQ for Specsavers

Kan ik een test doen bij Specsavers?

Ja, bij Specsavers kan je te weten komen hoe goed je oren en ogen zijn, deze testen worden gratis gedaan. De webshop heeft de hoogste score oogmeting in onderzoek van de Consumentenbond in 2018. Het is erg makkelijk om een afspraak te maken. Met een gratis meting worden mensen aangemoedigd om niet met zere ogen en minder gehoor rond te lopen.

Kunnen mijn producten bij Specsavers bezorgd worden?

Specsavers kan ook producten bij je thuis leveren. Omdat de webshop al in veel steden is, en je vrijwel altijd langs komt om een bril uit te zoeken, neem je deze van de winkel mee. Maar voor bijvoorbeeld lenzen, kan je deze bestellen en een abonnement op nemen. Elke 3 maanden komen nieuwe lenzen binnen, zonder verzendkosten, en 2 weken voor het einde van het termijn komen de nieuwe lenzen binnen.

Werkt Specsavers met garanties?

Ja, Specsavers werkt ook met garanties. Op alle monturen en glanzen geldt een kwaliteitsgarantie van 2 jaar. Als een materiaal, coating of productieproces niet voldoet aan de kwaliteitseisen binnen dit termijn, wordt de bril kosteloos gerepareerd of vervangen. Daarnaast heb je 3 maanden garantie op montuur, glazen en varifocale glazen, als het product onbeschadigd is maar jij niet tevreden bent kan je deze terugsturen en kosteloos een nieuwe uitzoeken en de glazen kosteloos omruilen.

Is het veilig om gebruik te maken van Specsavers?

Ja, het is veilig om te kopen bij Specsavers. De webshop werkt met een beleid die ervoor zorgt dat er goed met je persoonlijke gegevens worden omgegaan. Daarnaast heeft de webshop een beoordeling van 4.5/5 sterren op basis van 13469 beoordelingen.

hoeveel kan ik besparen bij Specsavers?

Volgens gegevens van kortingscodesnl.com heeft Specsavers in de afgelopen maand consumenten €9 kortingen opgeleverd en kan ze zelfs nog meer besparen met grote promoties en jaarlijkse kortingen! volg de belangrijkste mediaplatforms van Specsavers voor de nieuwste activiteiten, zodat klanten van tevoren meer te weten kunnen komen over de spaargidsen van Specsavers.