kortingscodesnl.com

StockX Kortingscodes en Acties April 2021

ga naar StockX

Gebruik een StockX kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van StockX.

  • Alle Acties
  • Aanbiedingen

FAQ for StockX

Worden mijn producten bij StockX geleverd?

Ja, StockX levert ook de producten bij je thuis. De verzendkosten voor Nederland en Belgi毛 voor kopers zijn 15 euro, en voor de verkopers 5 euro. De verzendkosten kunnen hoger zijn als het product erg groot is of veel weegt. Ook kunnen verkopers ervoor kiezen om meerdere producten per bestelling te geven voor een kleiner bedrag, voor 2 tot 12 producten kost dit in Nederland 5 euro.

Wat zijn de verschillende manieren om te betalen bij StockX?

Je kan op veel manieren betalen voor de producten van StockX. De verschillende manieren om te betalen zijn onder andere de grote creditcards, maar ook PayPal, Apple Pay, Google Pay, Venmo, Alipay, Sofort, of Ideal. De creditcard opties zijn Visa, MasterCard, American Express, JCB, UnionPay en Discover.

Kan ik sneller mijn geld krijgen bij StockX?

Je hebt de mogelijkheid bij StockX om sneller het geld te krijgen voor de producten die je verkoopt. Je krijgt het geld voordat het item is verstuurd en geverifieerd. Hiervoor moet je een level 4 verkoper zijn, dit is 100 succesvolle sales in 12 maanden, zo heb je graag je geld zo snel mogelijk en heb je meer vertrouwen bij de webshop.

Is het handig om de StockX app te downloaden?

Ja, het is erg handig om de StockX app te downloaden. Met de app kan je gemakkelijk alle features die op de webshop zijn gebruiken, waar je maar wilt in de palm van je hand. De app is mogelijk voor iPhone en Android.

hoeveel kan ik besparen bij StockX?

StockX biedt klanten van tijd tot tijd promotionele activiteiten, klanten kunnen verschillende kortingscode en korting vinden in kortingscodesnl.com, klanten kunnen €9 besparen door deze kortingscode gemiddeld te gebruiken, het specifieke kortingsbedrag is gebaseerd op de huidige StockX. daarom hebben de preferentiële activiteiten op stockx.com voorrang.

Meer aanbiedingen zoals StockX actiecodes