kortingscodesnl.com

Trendjuwelier Kortingscode en Acties Mei 2022

ga naar Trendjuwelier

Gebruik een Trendjuwelier kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van Trendjuwelier.

  • Alle Acties
  • Aanbiedingen

Lees hier hoe je nog meer korting bij Trendjuwelier kunt scoren

Is het handig om me aan te melden bij Trendjuwelier per e-mail?

Ja, het is erg leuk om je op te geven per e-mail bij Trendjuwelier, als je dit doet ontvang je namelijk 5 euro korting op de volgende bestelling. Daaraast ontvang je de nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

Worden de producten van Trendjuwelier bezorgd?

Ja, Trendjuwelier levert de sieraden en horloges ook bij je thuis. De levertijden verschillen, maar vaak kan je het product binnen een paar werkdagen al binnenkrijgen. De verzendkosten bedragen 2,50 euro maar met een bestelwaarde vanaf 50 euro betaal je geen verzendkosten.

Kan ik bij Trendjuwelier een cadeaubon krijgen?

Ja, Trendjuwelier maakt zeker ook gebruik van cadeaubonnen, en deze bonnen zijn in verschillende bedragen te verkrijgen. Zo kan de ontvanger zelf een geschikt cadeau uitkiezen. Er zijn bedragen van 20 euro, 25 euro, 30 euro, 35 euro, 40 euro, 45 euro, 50 euro, 60 euro, 75 euro, 100 euro, 125 euro, 150 euro, 175 euro, 200 euro, 225 euro, 250 euro, 275 euro, 300 euro, 350 euro, 400 euro, 450 euro en 500 euro.

Kan ik ook cadeaus krijgen bij Trendjuwelier?

Ja, het is zeker mogelijk om een cadeau te ontvangen bij Trendjuwelier. Er staat bij het product vermeld of je hier in aanmerking mee komt, en in de meeste gevallen is dit als je een aankoop van 39 euro of hoger maakt. Een cadeau is bijvoorbeeld oorbellen met zirkonia.

Ka ik Trendjuwelier's Korting combineren?

Nee dat kan je niet. Elke Trendjuwelier coupon kan een grote korting hebben, dus het wordt niet langer ondersteund om meerdere Trendjuwelier Korting tegelijkertijd te gebruiken. maar je kunt wel een korting krijgen waarvan je kunt genieten zonder Trendjuwelier Aanbiedingen, dit hangt ervan af of je Trendjuwelier bestelling voldoet aan de kortingsvoorwaarden voor korting.

hoeveel kan ik besparen bij Trendjuwelier?

Trendjuwelier biedt klanten van tijd tot tijd promotionele activiteiten en andere speciale kortingen. .klanten kunnen verschillende kortingen krijgen via Trendjuwelier Aanbiedingen gevonden op kortingscodesnl.com, en bijna elke klant in Trendjuwelier kan genieten van een korting van ongeveer €30 op elke bestelling.

Hoe gebruik ik mijn Trendjuwelier Actiecode online?

Je kunt 60% korting krijgen als je consumeert in Trendjuwelier. Omdat er een aantal Trendjuwelier Aanbiedingen op kortingscodesnl.com zijn die klanten kunnen gebruiken. Klanten kunnen de Trendjuwelier -pagina openen via Kortingscode op kortingscodesnl.com, en hoeven alleen Trendjuwelier Korting te tonen bij het doen van een betaling.