kortingscodesnl.com

Weekday Kortingscodes en Acties Augustus 2021

ga naar Weekday

Gebruik een Weekday kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van Weekday.

  • Alle Acties
  • Promotiecode
  • Aanbiedingen

FAQ for Weekday

Is het handig om te registreren bij Weekday per e-mail?

Ja, het is erg aan te raden om je per e-mail op te geven bij Weekday. Als je dit doet ontvang je namelijk 10 procent korting op je volgende bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kortingen met de nieuwsbrief.

Kunnen de producten van Weekday geleverd worden?

Ja, de kleding die je hebt besteld bij Weekday kan ook geleverd worden. De webshop heeft een snelle levering, en de levertijden zijn vaak binenn 2 tot 3 werkdagen. Dit kost 6 euro aan verzendkosten, en is gratis met een bestelwaarde van 70 euro. Je kan de bestelling ook de volgende werkdag krijgen voor 7 euro aan verzendkosten.

Doet Weekday ook aan kortingen?

Ja, het is ook mogelijk om een korting te krijgen bij Weekday, dit kan als je een student bent. Als je kan laten zien dat je een student bent bij Student Beans, kan je een korting krijgen van 10 procent op je bestelling, en ontvang je ook nog eens een gratis levering.

Heeft Weekday ook sales?

Ja, Weekday heeft ook veel producten in de aanbieding staan, deze producten zijn te zien bij de Sale. Deze producten kan je voor een nog lagere prijs dan normaal ontvangen. De kortingen voor de producten in de aanbieding zijn er bijvoorbeeld al van 50 procent.

Ka ik Weekday's korting combineren?

Nee. Weekday ondersteunt niet het gebruik van verschillende Weekday kortingscode in dezelfde volgorde op hetzelfde moment. Als u de kosten van uw bestelling bij Weekday wilt verlagen, kunt u slechts één van de kortingsmethoden kiezen. en een enkele bestelling kan slechts van één kortingsmethode genieten, maar denk alsjeblieft dat, ongeacht welke Weekday korting, je de korting kunt krijgen om 60% te sparen voor je aankoop.

hoeveel kan ik besparen bij Weekday?

Volgens verschillende promotionele activiteiten zijn de kortingsprijzen van Weekday -producten verschillend en kunnen klanten genieten van de 60% van de oorspronkelijke prijs van de bestelling. kortingscodesnl.com biedt klanten een verscheidenheid aan korting en verschillende soorten promotie-informatie, en Weekday -shoppers kunnen tot 60% kortingen krijgen.

Hoe gebruik ik mijn Weekday korting online?

Plaats een of meer items die u wilt kopen in uw winkelwagen, klik op afrekenen en vul Weekday kortingscode in bij het aangegeven veld. u moet echter bevestigen dat uw Weekday korting van toepassing is op uw huidige bestelling, anders wordt uw bestelling betaald tegen de oorspronkelijke prijs en kunt u niet genieten van de Weekday -korting.