kortingscodesnl.com

Zinzi Kortingscodes en Acties April 2021

ga naar Zinzi

Gebruik een Zinzi kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van Zinzi.

  • Alle Acties
  • Promotiecode
  • Aanbiedingen

FAQ for Zinzi

Kunnen de producten van Zinzi geleverd worden?

Ja, Zinzi doet ook aan leveringen aan huis. De bestellingen krijg je de volgende werkdag al binnen als je voor 16.00 uur hebt besteld. Als je bestelling boven de 35 euro is, en je voor 23.59 uur besteld, krijg je de bestelling de volgende dag in huis met een avondlevering. Ook kan je tot 12.00 uur de bestelling dezelfde dag krijgen voor 6,95 euro. Bij de webshop betaal je geen verzendkosten.

Maakt Zinzi gebruik van cadeaubonnen?

Ja, Zinzi doet zeker ook aan cadeaubonnen. Cadeaukaarten zijn het perfecte geschenk omdat de ontvanger eerst door het hele assortiment kan kijken om het perfecte cadeau te vinden. De cadeaukaarten zijn er met een waarde van 50 euro, en je kan het de volgende dag al krijgen.

Werkt Zinzi met garanties?

Ja, Zinzi doet ook aan garanties. Op zilveren sieraden zit een garantie van 6 maanden, op gouden sieraden een garantie van 3 maanden en op uurwerken zit een garantie van 24 maanden. Als het binnen de garantie valt kan het product gerepareerd worden, reparatie kan ook buiten de garantie hier zitten wel vaak wat kosten aan verbonden.

Hoe kan ik betalen bij Zinzi?

Er zijn verschillende opties mogelijk om te betalen voor de producten in de Zinzi shop. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om te betalen met iDeal, Paypal, Direct Ebanking, en betaling door middel van Fashioncheque, ook heeft de webshop zelf een cadeaubon. Je kan ook betalen met Afterpay, Visa, Mastercard, en Bancontact

hoeveel kan ik besparen bij Zinzi?

Volgens gegevens van kortingscodesnl.com heeft Zinzi in de afgelopen maand consumenten €46 kortingen opgeleverd en kan ze zelfs nog meer besparen met grote promoties en jaarlijkse kortingen! volg de belangrijkste mediaplatforms van Zinzi voor de nieuwste activiteiten, zodat klanten van tevoren meer te weten kunnen komen over de spaargidsen van Zinzi.