kortingscodesnl.com

Stylefile Kortingscodes en Acties April 2021

ga naar Stylefile

Gebruik een Stylefile kortingscode voor extra korting. Bekijk onder alle recente kortingscodes en acties van Stylefile.

  • Alle Acties
  • Promotiecode
  • Aanbiedingen

FAQ for Stylefile

Maakt Stylefile gebruik van cadeaubonnen?

Ja, Stylefile verkoopt ook cadeaubonnen. De cadeaubonnen zijn het perfecte cadeau omdat je zelf een waarde aan de cadeaubonnen kunt geven. De mogelijke waarden van de cadeaubonnen zijn: 10 euro, 20 euro, 30 euro, 40 euro, 50 euro, 75 euro, 100 euro, 150 euro en 200 euro.

Worden de producten van Stylefile bezorgd?

Ja, Stylefile levert de bestellingen ook bij je thuis. De verzendingen in Nederland kosten 4,90 euro maar met een bestelwaarde van 60 euro betaal je geen verzendkosten. In Belgi毛 betaal je 3,90 euro. De levertijd hangt af van het type product, hte land en de betalingmethode, je krijgt een tracking link bij de bestelling.

Doet Stylefile aan sales?

Ja, Stylefile doet zeker aan sales, deze zijn per categorie te vinden: dames, heren en graffiti. Er zijn vaak rond de 6500 producten per categorie in de sale, in de graffitie categorie bijna 70. De kortingen kunnen in de sale oplopen tot wel 70 procent.

Op welke manieren kan je bij Stylefile betalen?

Je kan op veel verschillende manieren betalen voor de bestellingen die je maakt bij Stylefile. Je kan ervoor kiezen om te betalen met onder andere: creditcard, PayPal, vooruitbetalen op rekening, en iDeal. De geaccepteerde creditcard opties zijn Visa en Mastercard. Ook kan je betalen met Amazon pay.

hoeveel kan ik besparen bij Stylefile?

De kortingsprijzen voor Stylefile -producten variëren afhankelijk van de verschillende promotie-evenementen gedurende het jaar. Over het algemeen kunnen gebruikers van Stylefile €9 per bestelling besparen. deze spaarverklaring op de [MERCHANTDOMAION] komt tot stand op basis van de consumentenstatistieken op kortingscodesnl.com.